Heerlijke throwback met 14-jarige Seedorf in tv-programma Ted’s Familiespelshow

redactie 2 Feb 2019 Entertainment

Als we het over een van de meest succesvolle voetballers hebben in de Nederlandse voetbalgeschiedenis, dan hebben we het natuurlijk over oud-voetballer Clarence Seedorf. De huidig bondscoach van Kameroen hengelde van alle Nederlandse topvoetballers de meeste prijzen binnen. Op internet is er nu een leuk filmpje van een 14-jarige Clarence opgedoken, die een televisie (met afstandsbediening) wint. Heerlijke beelden!

Een poosje geleden werd na vele jaren het record verbroken als jongste debutant bij Ajax ooit door Ryan Gravenberch, die hij eerst op zijn naam had staan. Al op 16-jarige leeftijd debuteerde hij in een bekerwedstrijd tegen VVV Venlo waar hij inviel voor Frank de Boer. Twee jaar daarvoor was het al een absolute topvoetballer in wording en daarom mocht hij deelnemen aan het tv-programma Ted’s Familiespelshow. Prachtige beelden waarin de familie Seedorf uiteindelijk een televisie, wat destijds een modern ding was, binnen sleept met het programma. De voice-over vermeldt ook nog effe dat ze er een afstandsbediening bij krijgen. Nou, gelukkig maar. Anders heb je er natuurlijk helemaal niks aan. Aan de beelden valt te zien dat de familie ook erg blij is met de tv én afstandsbediening. Genieten!

Clarence Seedorf

De klasbak heeft carrière achter de rug, waar menig voetballer jaloers op zal zijn. Waar ‘ie bij Ajax zijn eerste voetsporen zetten als profvoetballer, ging de aanvallende middenvelder na het winnen van de Europa Cup 1 het Italiaanse avontuur aan. Hij stapte als eerste over naar Sampdoria om vervolgens een uitstapje te maken naar Real Madrid en daarna terug te keren in Italië bij het Milanese Internazionale. Zijn glorietijd beleefde hij bij de buren, namelijk AC Milan. In die periode vulde hij de prijzenkast van de Rossoneri aan met maar liefst tien prijzen. Hij sloot zijn imposante carrière af bij het Braziliaanse Botofago. Hieronder hebben we nog mooie beelden gedropt van zijn loopbaan. Klasbak.

Reageer op artikel:
Heerlijke throwback met 14-jarige Seedorf in tv-programma Ted’s Familiespelshow
Sluiten