Rustig Schots eiland inclusief boerderij staat te koop voor een schijntje

redactie 24 Jul 2019 Entertainment

Wie heeft er nooit over gedroomd een eigen eiland te hebben? Alle ruimte en rust voor jezelf en altijd het strand in de buurt. Deze fantasie kan werkelijkheid worden nu deze aangename boerderij en het bijbehorende Schotse eiland te koop staan!

Inchmarnock is een piepklein eilandje gelegen aan de westkust van Schotland. Het is zo’n drieënhalve kilometer lang ,nauwelijks 800 meter breed en beslaat ongeveer 300 hectare. Maar het grote pluspunt is dat dit eiland dan weer wel bijna 8 kilometer aan kustlijn met heerlijke stranden biedt aan de gelukkige koper. Echt veel geld hoef je niet te bezitten om dit pareltje aan te schaffen: dankzij de dalende pond betaal je ongeveer €1,500.000 voor deze unit!

Voor dat geld krijg je dus het rustieke eiland, maar ook de ruime boerderij die rijk is aan slaapkamers, een manege, een lekker draaiend boerenbedrijf en prachtige bossen. Last but not least: je krijgt er ook nog eens je eigen veerbootje bij die jou in een luttele tien minuten naar het vasteland brengt! Wat wil je nog meer? Volgens de makelaar zijn er volop mogelijkheden het eiland te ontwikkelen tot een toeristisch oord, of het bedrijf uit te breiden. Kansen voor iedereen dus.

Naast al deze voorzieningen leeft de geschiedenis op dit eiland. Zo is er op Inchmarnock ijverig door soldaten getraind aan de vooravond van D-Day waarvan de bomkraters nog zichtbaar zijn, zijn de Vikingen op bezoek geweest tijdens een van hun plundertochten en zijn er resten gevonden van een kleine begraafplaatsuit de Bronstijd. Een absolute topdeal, we kunnen er niets anders van maken.

UniLad

Reageer op artikel:
Rustig Schots eiland inclusief boerderij staat te koop voor een schijntje
Sluiten