Australische knapen laten zich helemaal gaan op de schietbaan

Redactie 8 apr 2017 Entertainment

Geweren zijn een mooi staaltje techniek. Het is jammer dat ze zijn ontworpen om mensen te doden, maar een goeie blaffer kunnen we altijd wel waarderen. Als het een mooi geluid maakt en aardige knallen veroorzaakt, zijn we om.

Wanneer je dol bent op geweren is het logisch dat je het liefst de hele dag aan dat koude staal zit en ontelbare patronen staat af te vuren.

Steve Lee is zo’n man. Deze Australische baas heeft op een door het leger gecontroleerde schietbaan in Cambodja zijn eigen bedrijfje opgericht dat gespecialiseerd is in wapens. En dan vooral het schieten met de geweren. Steve houdt zo veel van pistolen dat hij er een liedje over schreef dat toepasselijk I Like Guns heet. We hebben zelden een man zijn grote liefde met zo’n hartverwarmende passie horen bezingen.

Wat Australische knapen besloten op bezoek te gaan bij Steve en met eigen ogen te aanschouwen wat mogelijk is op de schietbaan. Een wapenarsenaal waar het Nederlandse leger jaloers op kan zijn wordt uit de kast getrokken om de mannen te vermaken. Wij willen ook met de RPG schieten!

Reageer op artikel:
Australische knapen laten zich helemaal gaan op de schietbaan
Sluiten