Schietbaan in Las Vegas laat jou schieten met de vetste geweren

Redactie 1 apr 2017 Entertainment

Amerika is dol op geweren. The right to keep and bear arms is de meest geliefde wet bij talloze Yankies die complete wapenarsenalen op zolder hebben liggen. Zonder shotgun onder je kussen hoor je er gewoon niet bij, wie moet anders je familie verdedigen? En als je wapens verbiedt, zijn de bad guys de enige mensen met geweren.

Die redenatie is natuurlijk nogal gestoord. Het is geen wonder dat de US and A al decennia lang bovenaan staan als het gaat om doden bij schietpartijen. Helaas is het nog niet bij iedereen doorgedrongen dat er wat moet veranderen.

Als je gaat knallen op een gecontroleerde schietbaan, is dat wat ons betreft geen probleem. Professionals die jou in de gaten houden als je het magazijn leeg vuurt, dat ziet er machtig uit en kunnen wij ook waarderen.

Op de schietbaan van Las Vegas kun je voor zo’n $1000 een middagje doelen poppen. Hier is niks te dol: een gouden AK47, shotguns, pistolen uit de Tweede Wereldoorlog en zelfs miniguns. Wapenliefhebbers kunnen hun hart ophalen, alles is mogelijk.

 

Reageer op artikel:
Schietbaan in Las Vegas laat jou schieten met de vetste geweren
Sluiten