Samsung showt ons de nieuwe opvouwbare telefoon

redactie 8 nov 2018 Entertainment

Ze zijn net niet de eersten. Displaymaker Royole heeft onlang de FlexPai uitgebracht, de allereerste opvouwbare telefoon. Nu komt ook Samsung met een opvouwbare modelletje. Het bedrijf weet in ieder geval wel hoe ze het spannend kunnen houden. 

Ze waren al aardig bezig met ophypen. Gisteren werd de telefoon op een mysterieuze wijze gepresenteerd op de Samsung Developer Conference in San Francisco. Op een verduisterd podium werd de Infinity Flex Display vertoond. Over de behuizing weten we nog helemaal noppes, die was bedekt.

Wanneer je ‘m dichtvouwt is het een telefoon, als je ‘m uitvouwt is het een tablet met een 7,3 inch oled-scherm. Volgens Samsung kun je deze telefoon honderduizenden dichtvouwen. Da’s op zich wel handig, want als naar drie keer vouwen de telefoon al  kaduuk is, ga je toch ook hard huilen? En Samsung wil juist dat wij blij worden, daarom moeten we nog even wachten op deze telefoon.

Geduld

De telefoon  wordt nog niet direct uitgebracht, om een zo goed mogelijk toestel op de markt te brengen. Zo moet het scherm nog geperfectioneerd worden. Het toestel heeft nog geen naam en weten ook nog niet wanneer het Zuid-Koreaanse bedrijf het toestel gaat uitbrengen. Zou dit de toekomst zijn?

Reageer op artikel:
Samsung showt ons de nieuwe opvouwbare telefoon
Sluiten