’s Werelds eerste hologram tafel kost 40.000 euro

Redactie 26 Aug 2017 Entertainment

Rijkeluismensen hebben diverse mogelijkheden om indruk te maken met spullen in hun huis. De een heeft een imposant wagenpark, de ander heeft een vette koffietafel en weer iemand anders heeft een toffe speaker in z’n huis staan. Maar wil je tegenwoordig echt imponeren, dan moet je de Hologram tafel hebben.

Het Australische Euclideon heeft de eerste hologram tafel gemaakt. Het futuristische tafeltje biedt vier mensen om deel te nemen. Met de superrealistische afbeeldingen is dit iets zoals we nog nooit eerder hebben gezien. Ja, die hologram van Goku was tof, maar dit geval is toch wel even wat verder geëvolueerd.

Het gevoel van realiteit wordt geleverd dankzij een paar microchips in de bril, die communiceren met het computersysteem binnen de tafel. In februari 2018 zou het eerste exemplaren verkocht moeten gaan worden. Beter begin je alvast wat geld opzij te schuiven, want de verkoopprijs ligt naar verwachting zo rond de 40.000 euro. Maar dan heb je wel een van de eerst toffe holografische apparaten ter wereld in je bezit. We want one!

Reageer op artikel:
’s Werelds eerste hologram tafel kost 40.000 euro
Sluiten