Gekke Koreanen gaan draaien helemaal door als Ryan Reynolds van Deadpool kareoke zingt

Redactie 15 mei 2018 Entertainment

De promotietour van Deadpool 2 is in volle gang. Hij draait op overuren, want je ontsnapt bijna geen een dag zonder een leuk nieuwtje te horen van de nieuwe anti-helden film. Nu neemt acteur Ryan Reynolds plaats op het podium in Zuid-Korea en zingt hij karaoke, die Koreanen hebben het niet meer.

Dat die Chinezen, Japanners en Koreanen een beetje gek zijn, weten we allang. Helemaal niet erg, want gek doen is tof. Houden wij van. Je bent vast wel bekend met het fenomeen karaoke. Voor diegene die het nog nooit geprobeerd hebben, bij dezen een mooie tip. Ryan Reynolds dacht vast hetzelfde en haalde alle schaamte bij hem vandaan en betrad het podium van King of Masked Singer.

Eenhoorn

Je kunt het een beetje vergelijken met The Voice of Holland. De deelnemer verschuilt zich achter een masker in plaats van jurystoelen. De kandidaat zingt dan zijn nummer en de juryleden mogen kiezen of het goed genoeg is. Nadat de Koreanen erachter kwamen dat het Ryan was, gingen ze helemaal los. Vooral als je dan een masker van een schattige eenhoorn draagt. Mooi dit! Deadpool 2 draait vanaf 18 mei in de bioscopen.

Reageer op artikel:
Gekke Koreanen gaan draaien helemaal door als Ryan Reynolds van Deadpool kareoke zingt
Sluiten