Roxy Dekker is het nieuwe supertalent en wij zijn fan!

Om de naam Roxy Dekker kan je inmiddels niet meer heen. Dit jonge talent heeft zichzelf afgelopen jaar in de schijnwerpers gezet en wij vragen ons af of zij daar ooit nog uit gaat komen. 

Roxy is afgelopen week 19 geworden. Jong, horen we je denken, dat klopt. De meeste 19-jarige hebben net een diploma opzak of zijn net begonnen aan een vervolgopleiding. Roxy doet het allemaal net effe anders. Zij schreef een half jaar geleden haar eigen nummer dat een dag later al in de Top 50 belandde en timmert nu als een malle aan haar weg naar de top.

Satisfyer

Zomer anno ’23, korte rokjes vind ik beeldig, felle kleuren en een clip in mijn haar. Dit riedeltje komt je zeer waarschijnlijk niet geheel onbekend voor. Het TikTok grapje van Rox liep volledig uit de klauwen, want een nummer was in eerste instantie helemaal niet de bedoeling. Toen ze hem na wat aandringen toch online gooide, schoot hij nog geen paar uur later door het plafond. Of je het nou wilde of niet, ze trok je de hele dag die tienerdroom van een Anne-Fleur vakantie in.
Na dit rammende succes was het natuurlijk tijd voor nog meer platen, want alles wat onze Rox aanraakt verandert in goud, zo ook haar platen. Antoon zag deze jonge ster ook ontpoppen en was er als de kippen bij en appte haar: ‘Hey Rox, gefeliciteerd met je hit! Zullen we binnenkort samen de studio in om een liedje te maken?’. En van het een kwam het ander, inmiddels tikt Satisfyer in twee maanden ruim 10 miljoen streams aan op Spotify en groeit haar Instagram en TikTok ook lekker mee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roxy (@roxy.dekkerr)

ESNS

Wat Roxy zo leuk maakt? Ze is rete spontaan, aardig om te zien en heeft natuurlijk een dijk van een stem. Deze drie factoren zorgen er ook voor dat ze sinds kort overal wordt uitgenodigd. Hadden we al gezegd dat alles wat ze aanraakt in goud veranderd? Zo ook een goudgeel rakkertje wat ze naar achter gooit na een succesvol optreden in Nijmegen? Afgelopen weekend was onze vriendin afgereisd naar het hoge noorden waar ze optrad bij Eurosonic Noorderslag. Een van de belangrijkste muziek evenementen van Europa. We wisten het al, maar nu weten we zeker, deze moeten we in de gaten houden!

@npo3fm Een Glazen Huis, een plek onder de zon! 🎵 Roxy trekt een bak, krijgt een kus van een megafan en een kolkende studentenmassa zorgt voor een avond vol geweldige herinneringen die het merendeel de dag erna weer is vergeten. 😅 #3FM #Studentenavond #SR23 #GlazenHuis #StichtingALSNederland ♬ Airfryer – Roxy Dekker

Reageer op artikel:
Roxy Dekker is het nieuwe supertalent en wij zijn fan!
Sluiten