De luxe gaat door het dak bij deze dikke Rotterdamse villa

Redactie 21 jul 2018 Entertainment

De waarde van de Bitcoin is weer omhoog geschoten. Mocht je nou zo slim zijn geweest dat je daarin geïnvesteerd hebt, hebben wij nog wel een tip voor je. Tik deze gruwelijke Rotterdamse villa dan op de kop. Voor 4,5 miljoen euro ben jij de keizer van deze mansion.

Voor dat geld zit je dus in deze Eric Kuster Villa aan de Ringvaartweg in Rotterdam. Je zou denken dat zo’n kast van een huis in de middle of nowhere ligt. Nee man, je zit zo in het centrum. Na het stappen ben je zo thuis. We mogen aannemen dat je toch ook wel een dikke waggie met chauffeur hebt die je effe binnen 20 minuten thuis afzet of nog een kapsalon scoort onderweg. Als je zo’n huis überhaupt ooit nog uit wil.

Next level luxe

De woning staat op een perceel van vijfhonderd vierkante meter en is van alle gemakken voorzien. De master bedroom is natuurlijk uitgerust met een privé badkamer en walk-in-closet. Een fitnessruimte en bar mag niet ontbreken. En niet te vergeten twee relax ruimtes, de lounge en gewoon een eigen bioscoop. Damn.

We horen je denken; waar is dat zwembad? De villa ligt dan wel aan het water, maar een zwembad is er inderdaad niet. Dat is dan de enige vorm van verbouwen die je misschien nog even moet uitvoeren, maar genoeg plek in de tuin om er eentje te droppen.

Foto’s: Funda.

Manners.nl

Reageer op artikel:
De luxe gaat door het dak bij deze dikke Rotterdamse villa
Sluiten