Ronaldinho x KidSuper: de ultieme voetbalmodefusie staat centraal tijdens Paris Fashion Week

Het kledingmerk KidSuper heeft zojuist de laatste aankondiging gedaan van hun nieuwste samenwerking en het is met niemand minder dan de legendarische Ronaldinho! Deze in new York gevestigde modekracht, bekend om het opschudden van de industrie, is de laatste tijd in een voetbalwaanzin verwikkeld, heeft samengewerkt met teams als Barnsley FC en heeft zelfs een uniek jasje geschonken aan Jack Grealish , speler van Manchester City.

Nu heeft het creatieve brein achter KidSuper, Colm Dillane, zijn zinnen gezet op het gepensioneerde voetbalicoon Ronaldinho. Alle hype draait jelemaal om hun gezamenlijke shirt, die voor veel ophef zal zorgen tijdens de KidSuper’s “Strong Theory”- show tijdens de Paris Fashion Week herfst/winter 2024.

Foto’s: KidSuper

Fashionstatement

Het shirt is ontworpen in twee opvallende half toonkleuren, met een vernieuwde foto van de jonge Ronaldinho in actie. De KidSuper branding staat in de schijnwerpers en vervangt de traditionele sponsor op het shirt. En oh, de KidSuper FC badge is geïnspireerd op Grêmio, de jeugdclub van de Braziliaanse legende.

Foto: KidSuper

Legendarische nummer 10

Maar dat is nog niet alles: de achterkant van het shirt is versierd met het iconische “Ronaldinho 10”-opschrift en aan de onderkant zijn KidSuper-motieven te zien, die de deal rond deze epische collab bezegelen.

Foto: KidSuper

Heerlijke collab

De grote onthulling vindt aanstaande zaterdag plaats tijdens de show “Strong Theory”, waar KidSuper Football Club centraal zal staan en je kunt er zeker van zijn dat het shirt de schijnwerpers zal stelen. We kunnen niet wachten om dit meesterwerk in actie te zien! Bekijk de sneak peek van de Ronaldinho x KidSuper- samenwerking en beried je voor om versteld te staan!

Foto: KidSuper
Reageer op artikel:
Ronaldinho x KidSuper: de ultieme voetbalmodefusie staat centraal tijdens Paris Fashion Week
Sluiten