Rolls Royce komt met rijdend kanon ontworpen voor twintigers

Redactie 15 okt 2017 Entertainment

Zodra je je rijbewijs haalde, wilde je daar eigenlijk ook meteen een vette auto aan toevoegen. Het liefst een  met een dikke radio-installatie en andere vette snufjes. Voor de meeste millenials blijft het met hun stufi of beginnersloon bij een Fiat Panda die eruit ziet alsof hij beide Wereldoorlogen heeft meegemaakt. Maar dromen mag altijd.

Rolls Royce komt nu met een rijdend kanon met wel hele toffe features, inclusief extreem overdreven extra’s spéciaal ontworpen voor de jeugd. Alle 4 de stoelen hebben een massagefunctie en achterin de auto vind je een ingebouwde koelbox. Onder je voeten vind je een gereedschapskit. Altijd je schroevendraaiers bij de hand, want dat is een pre natuurlijk. Vergeet ook de geniale pop-up paraplu niet, die zit verstopt in de zijkant van de deur. Nooit meer een nat pak krijgen zodra je je rijdende paleis verlaat.

Ook kan je in de auto een tukje doen onder je kunstmatige 5200 dollar kostende sterrenhemel. Nice. Je hebt ook nachtvisie, voor als je als een echte nightrider op pad gaat. Ook kunnen je billen gemasseerd worden tijdens je ritje, voor een aparte sensatie onderweg. Ja, de Rolls Royce Ghost Black Badge beschikt naast zijn 608 pk over énorm veel vette mogelijkheden. Benieuwd naar wat deze droomauto nog meer te bieden heeft? In deze video wordt alles uitgebreid en op een hilarische wijze besproken. Voor slecht 415.000 dollar van jou, want ja, dat heeft elke twintiger klaarliggen toch?

Foto: YouTube

 

Reageer op artikel:
Rolls Royce komt met rijdend kanon ontworpen voor twintigers
Sluiten