Maak kans op deze schitterende Rolex Submariner ‘Bluesy’

Een horloge is wat ons betreft het item dat de finishing touch is aan jouw outfit. Merken als Rolex, Tudor, Omega zijn allemaal kneiterdik, maar ook kneiterduur. Hier komen onze van vrienden van The Premium Time Company om de hoek kijken, want dit is de place to be om elke week een gloednieuwe Rolex te bemachtigen. Als je een fan bent van die iconische Rolex Submariners of de gestroomlijnde GMT Masters II’s, moet je er effe goed voor gaan zitten.

Stel je eens voor: elke zeven dagen wordt er een nieuwe wedstrijd uitgerold, waar mee je kans maakt op het winnen van een verschillende glimmende Rolex. Het beste deel? De ticketprijzen zijn zeer redelijk, er liggen altijd minder dan 700 tickets voor het oprapen, waardoor het een fluitje van een cent is om je geluk te beproeven. Een kans van 1 op een paar honderd dat jij zo’n schitterend horloge wint.

Foto: The Premium Time Company

Jackpot, baby!

Laat ons je nu vertellen over het soort jackpot waar we het hier over hebben. We hebben het dus niet over reguliere overwinningen; we hebben het over Nederlandse winnaars die al weg zijn gelopen met Rolexen ter waarde van maar liefst 15.000 tot 20.000 euro per stuk. Wij zien het al voor ons hoe wij dat uurwerk bij onze dikste outfit rocken hoor. Het is geen droom; het gebeurt echt en jij zou de volgende in de rij kunnen zijn.

Foto’s: The Premium Time Company

Rolex Submariner ‘Bluesy’

Deze week hebben ze iets speciaals in de line-up: de Rolex Submariner ‘Bluesy’. Stel je een zeldzame mix van goud en staal voor, met een prachtige blauwe wijzerplaat en bezel die je hart sneller doet kloppen. Dit horloge is een echte blikvanger en je kunt gelukkige eigenaar worden door gewoon mee te doen aan de wedstrijd.

Maak kans

Dus waar wacht je op? Duik in de wereld van The Premium Time Company en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige eigenaar van een prachtige Rolex! Check thepremiumtimecompany.com om mee te doen aan de competitie en kans te maken op deze prachtige Sub.

Foto’s: The Premium Time Company

Reageer op artikel:
Maak kans op deze schitterende Rolex Submariner ‘Bluesy’
Sluiten