Roemeens model krijgt miljoenen voor verkopen van haar maagdelijkheid

Redactie 7 apr 2017 Girls

Een 18-jarige Roemeens model, Alexandra Kefren, heeft haar maagdelijkheid verkocht aan een zakenman uit Hong Kong voor het gigantische gedrag van 2,5 miljoen dollar.

In een TV-show vertelde de mooie Roemeense hoe ze op het idee kwam. Dit gebeurde nadat ze de film Indecent Proposal zag, waarin Demi Moore haar lichaam voor één nacht verkoopt aan een stinkend rijke miljonair. Hierover zegt ze: “Ik zag een film op TV, over een meisje dat zichzelf voor een miljoen dollar verkocht en dacht: dat kan ik ook met mijn ontmaagding.” Inmiddels is de hotelkamer geboekt en de afspraak gemaakt. De afspraak is geregeld door het bureau Cinderella Escorts, wat ‘gespecialiseerd’ is in dit soort afspraken. Voor hun hulp krijgen ze 500 duizend dollar.

Kefren zegt dat ze met het geld een nieuw huis voor haar ouders gaat kopen. Hierna wil ze aan Oxford studeren: Bussiness and Marketing, wat ons een goede keuze voor haar lijkt. Toch zijn de ouders van de 18-jarige brunette zijn niet blij met haar keuze. Wij vinden het geweldig, en zouden willen dat we ook zoveel geld hadden gekregen voor onze ontmaagdingen.

Reageer op artikel:
Roemeens model krijgt miljoenen voor verkopen van haar maagdelijkheid
Sluiten