Rico Verhoeven gaat vechten tegen Ismael Lazaar

Redactie 7 apr 2017 Entertainment

GLORY, ‘s wereld’s hoogste kickboxing divisie, heeft vandaag aangekondigd dat Enfusion zwaargewicht kampioen en nr. 1 zwaargewicht contenter Ismael Lazaar de league komt versterken. The Star staat 30-2-2 met 15 KO’s en komt uit ons eigen kikkerlandje.

Afbeeldingsresultaat voor GLORY 41

Het Nederlands-Marokkaanse talent zal tijdens zijn promotiedebuut zwaar beginnen. Zijn eerste gevecht is tegen Rico “The King of Kickboxing” Verhoeven, die 50-10 staat met 14 KO’s, en is een vijf ronde non-title supergevecht. Het gevecht tussen de twee Nederlanders is de headline van de GLORY 41 SuperFight Series die live wordt uitgezonden vanuit de Brabanthallen Exhibition Centre in Den Bosch op zaterdag 20 mei.

Lazaar heeft vijf van zijn laatste vier wedstrijden gewonnen en heeft in zijn carrière grootwichten als Andrew Thomson, Thomas Vanneste en Daniel Sam klein gekregen. Verhoeven is een eindbaas en kickbox superster die op een winstreeks van twaalf wedstrijden zit binnen de GLORY ringen. Onlangs won hij nog met een TKO van legende Badr Hari tijdens GLORY: COLLISION, de uitverkochte show in de König Pilsener Arena in Oberhausen, Duitsland.

Afbeeldingsresultaat voor GLORY 41

Daarnaast vechten lichtgewicht kampioen Robin “Pokerface” van Roosmalen (31-7 21 KO’s) en 21 jaar oud talent “The Professor” Petchpanomrung Kiatmookao (156-35-2, 25 KO) uit Thailand in de co-headline.

Als laatste stappen middengewichten Murthel “The Predator” Groenhart” (64-22,-3 37KO) en de medogenloze Armeens-Belgische Harut Grigorian (44-10, 32KO) in een rematch van 2012.

Het volledige schema is als volgt:
GLORY 41 SuperFight Series
Heavyweight Superfight Headline Bout: Rico Verhoeven vs. Ismael Lazaar
Featherweight World Title Bout: Robin van Roosmalen vs. Petchpanomrung Kiatmookao
Welterweight Bout: Murthel Groenhart vs. Harut Grigorian
Light Heavyweight Bout: Michael Duut vs. Mourad Bouzidi

Afbeeldingsresultaat voor GLORY 41

Tijdens de GLORY 41 Holland zijn er drie zwaargevichten uit Nederland aanwezig en gaan de best of the best met elkaar op de vuist. Het wordt een toernooi waarin de vier vechters, als eventuele winnaar, dus de taak krijgen om twee gigantische tegenstanders te verslaan op één avond!

Tickets voor de GLORY 41 Holland en de GLORY 41 SuperFight Series zijn nu te koop, ze kosten je €45 tot €350 (VIP). Tickets en informatie zijn verkrijgbaar op tickets.glorykickboxing.com en bij de Brabanthallen Exhibition Centre zelf.

 

Reageer op artikel:
Rico Verhoeven gaat vechten tegen Ismael Lazaar
Sluiten