Bitvavo en de KNVB ontwikkelen robotarm die handtekening van Oranje-spelers fabriceert

Elke voetbalfan heeft het wel eens een handtekening van zijn of haar favoriete speler proberen te scoren. Zeker bij de grote clubs proberen fans een glimp op te vangen van hun idolen. Nu het WK in volle gang is, maakt het niet meer uit voor welke club je bent. Iedereen is Oranjefan en adoreert het Nederlands elftal. Een handtekening van Frenkie de Jong of topscorer Memphis Depay zou jouw Nederlands elftal shirtje natuurlijk compleet maken. Bitvavo heeft nu een inventieve manier waardoor dat allemaal mogelijk is.

Nog nooit waren fans zo ver verwijderd van de Oranjeleeuwen op een WK. Tijdens de wereldkampioenschappen in Zuid-Afrika of Brazilië waren er hordes met Nederlandse fans afgereisd naar de gastlanden. Dit jaar is dat in Qatar net even anders. Bitvavo heeft nu een robotarm ontwikkeld waardoor speler en fan dichter naar elkaar toegroeien.

Robotarm

De KNVB heeft namelijk in samenwerking met Bitvavo een pop-up store geopend. Naast het Huis van Oranje staat een innovatieve robotarm die het mogelijk maakt om shirts te signeren met handtekeningen van de Nederlands elftal spelers. Een 1 op 1 replica van de handtekening van Virgil van Dijk is natuurlijk hartstikke dik.

Bitvavo x KNVB

Bitvavo begeeft zich normaal gesproken in de cryptocurrency-wereld, maar met deze robotarm willen ze de mogelijkheden van technologie laten zien. Bitvavo overbrugt met deze robotarm de kloof tussen speler en fan. Ze bevorderen de Oranjekoorts die we al een tijdje niet gevoeld hebben. Heerlijk!

Huis van Oranje

Vrijdag spelen we de kwartfinale tegen WK-favoriet Argentinië. Met de buitenaardse Lionel Messi als tegenstander wordt het sowieso een lastige klus voor onze mannen. Als het ze echter lukt om te winnen, barst het feest natuurlijk los. Om zo’n feest te vieren, is er maar één plek waar je moet zijn: het Huis van Oranje. Met tienduizenden andere Oranjefans de overwinning vieren is een herinnering die je nooit gaat vergeten. En laat de pop-up store van Bitvavo nou net naast het Huis van Oranje zitten. Scoor dus naast een fantastische avond in het Huis van Oranje, ook nog eens een handtekening van jouw favoriete Oranjeheld via de robotarm. Op vrijdag 9 december is de KNVB pop-up store powered by Bitvavo geopend. De pop-up store is te vinden op het ArenA Park, tegenover de AFAS Live. Zorg dat je erbij bent en haal hier tickets voor Huis van Oranje!

Reageer op artikel:
Bitvavo en de KNVB ontwikkelen robotarm die handtekening van Oranje-spelers fabriceert
Sluiten