Er komt een nieuwe RoboCop film die een directe sequel wordt van het origineel

Redactie 25 jan 2018 Entertainment

RoboCop! Man man man, dat is een classic hoor. Afgelopen jaar was het 30 jaar geleden dat het meesterwerk van ‘onze’ regisseur Paul Verhoeven in de bioscoop te bewonderen was. Een van de screenwriters van die film, heeft nu onthuld dat ze bezig zijn om een sequel van het origineel te ontwikkelen. 

In een interview met Zeitgeist Entertainment magazine verklaarde Ed Neumeier dat het script een directe sequel wordt van de originele film uit 1987. Daarmee laat hij weten dat ze RoboCop 2 en 3 links laten liggen, om maar niet te spreken van de remake uit 2014.

“Het is leuk dat er nog steeds mensen geïnteresseerd zijn in Robocop. Momenteel werk ik voor MGM aan een nieuw scenario, dus er kan zeker nog een film komen”, zegt Eddy.

“Er zijn een hoop RoboCop films gemaakt, met onder meer een remake. Maar dit wordt een film die teruggaat naar de oude RoboCop waar we zo van hielden. We vinden het allemaal het mooiste uitgangspunt om van daaruit een film te maken. Daarmee wordt het weer wat meer oldschool”, aldus de schrijver. We zijn altijd wel te porren voor dit soort activiteiten, dus laat maar komen.

Reageer op artikel:
Er komt een nieuwe RoboCop film die een directe sequel wordt van het origineel
Sluiten