Hier is de eerste trailer van HBO docu: Robin Williams: Come Inside My Mind

Redactie 8 jun 2018 Entertainment

Meester van het podium, de god van komedie, de legendarische Robin Williams. Een schok voor de wereld toen hij in 2014 zelfmoord pleegde wegens hevige geestelijke gezondheid problemen. HBO komt met een documentaire over zijn leven en carrière genaamd Robin Williams: Come Inside My Mind. De docu bevat nog nooit vertoonde beelden en Robin zijn verhaal wordt verteld door zijn vrienden, collega’s en familie leden. Maar vooral Robin zelf zal zijn verhaal vertellen, waar hij meester van het spreken was.

“Er word je maar een kleine sprinkel van gekheid gegeven en als je die verliest, ben je niks.” Dit horen we Robin zeggen in de eerste trailer van Hbo zijn documontaire, Robin Williams: Come Inside My Mind.

Blik in privéwereld

De film ging in premiere op Sundance en bevat bijzondere beelden waaronder scenes van de komediant zijn shows en films. De nieuwe trailer geeft het publiek al een kleine blik in zijn privéwereld en schijnt een licht op het leven van de acteur en komediant.

Over Robin

“Hij was heel comfortabel op het podium” horen we Steve Martin zeggen in de trailer. “Maar in de normale wereld had hij moeite zichzelf bij elkaar te houden.” Daarnaast horen we ook Billy Crystal spreken over de grappige berichten die Robin voor hem insprak op zijn telefoon. Ook Robin Williams zijn zoon kijkt terug op zijn vaders onzekerheden. “Mijn vader had altijd het gevoel dat hij niet succesvol was. Maar hij was de succesvolste persoon die ik kende.”

De documentaire is geregisseerd door Marina Zenovich en bevat interviews met Eric Idle, Whoopi Goldberg, David Letterman en Pam Dawber. Robin Williams: Come Inside My Mind zal vanaf 16 juli te zien zijn op HBO.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Hier is de eerste trailer van HBO docu: Robin Williams: Come Inside My Mind
Sluiten