De arbeidsmarkt is niet altijd makkelijk, er moet hard gewerkt worden voor brood op de plank. Toch zijn er af en toe baantjes die wel heel chill zijn. Zo wil het drankje White Claw jou 60.000 dollar betalen om te gaan roadtrippen door Amerika. Wij hebben niet van zo’n goed baantje gehoord sinds dit baantje voor Netflix.

Het bedrijf wil de dromen van twee mensen waarmaken. Reizen door een groot land als Amerika is natuurlijk erg tof. Zonde als het geld op is en je onder een brug moet gaan slapen. Doet toch wat met de ervaring. White Claw wil dit dus graag voorkomen.

My Best Life

Het is natuurlijk niet een echt baantje, je krijgt betaald om iets te doen wat erg leuk is, werken mogen we het eigenlijk niet noemen. De contest heet “My Best Life” en de twee winnaars zullen gedurende zes maanden 10.000 dollar per maand ontvangen terwijl ze roadtrippen. Het enige dat je hiervoor moet doen is de ervaring op social media delen, alsof de gemiddelde twintiger dit niet sowieso al zou doen.

Wat moet je doen?

Als je kans wilt maken op deze mooie ervaring moet je het volgende doen:

  1. Volg @WhiteClaw op Instagram
  2. Neem een foto dat visueel laat zien hoe jij van het leven geniet
  3. Plaats de foto op je eigen Instagram en beschrijf hoe jij in de toekomst jouw ‘beste leven’ gaat leven. Daarnaast hoe een ‘Best Life’ ambassadeur worden jou gaat helpen met het realiseren van jouw persoonlijke passies.
  4. Tag @WhiteClaw en gebruikt de #MyBestLifeContest

Winnaars worden geselecteerd door een goede connectie te maken met het thema, creatief en origineel te zijn en bij het merk passen. De kans zal wel nihil zijn maar hey jouw ‘beste leven’ komt niet vanzelf aanwaaien. Daar moet je voor werken! Je kan meedoen tot 3 juni, succes.

Foto: Flickr.com