Netflix is op zoek naar mensen die twee weken lang voor ze willen werken. Voor 4.000 dollar. De enige bevoegdheden die je moet bezitten zijn: een grote voorliefde voor Netflix en je hart moet sneller gaan kloppen als je aan reizen denkt. Aangezien bijna iedereen op de planeet deze eigenschappen heeft en Netflix maar vier mensen nodig heeft kan het knap lastig worden om uitgekozen te worden.

Welke functie kan je gaan vervullen? Het Amerikaanse streamingplatform is op zoek naar vier mensen die zeer vaardig zijn in de kunst van het Instagrammen, die twee weken lang delen van Europa en het Midden-Oosten willen fotograferen. In ruil voor dit verschrikkelijke baantje krijg je 2.000 dollar per week en alle kosten omtrent de accomodatie en het reizen zijn op kosten van Netflix. De bijnaam voor deze gelukkigen is ‘grammasters’ en om je aan te melden moet je simpelweg Netflix op Instagram volgen en jouw top 3 vetste foto’s taggen met de hashtag #grammasters3.

Op 11 maart maakt Netflix de 25 finalisten bekend en de gelukkige vier zielen worden op 29 maart verhuld. Je moet wel van goede huize komen om kans te maken. We hebben een reeks foto’s van je concurentie op een rij gezet zodat je een beetje een idee hebt met wat voor prachtige foto’s je op de proppen moet komen.

1.

 

2.

 

Nights in Iceland. Saturation not required. #greatnorthcollective

Een foto die is geplaatst door Mike Seehagel (@mikeseehagel) op

 

3.

 

4.

 

I can’t wait to merge with the ocean like this girl sometime soon! ?? . .

Een foto die door sejkko is geplaatst op

 

5.

 

6.

 

stormy weather is fun. come say hi on snapchat: bryanadamcsnaps #grammasters3

Een foto die is geplaatst door Bryan Adam | @collectivenomads (@bryanadamc) op 

7.