Rik van de Westelaken is de nieuwe presentator bij Wie is de Mol?

Redactie 29 mrt 2018 Entertainment

Je moet je focussen op een spel, de beste willen zijn en zoveel mogelijk geld in het laatje brengen. Toch is er een saboteur in het spel. Iemand die er stiekem de kantjes van afloopt. Iemand met een dubbel gezicht, iemand die net wat liever in de schaduw actief is. Iemand die de mol is. Art Rooijakkers kapte recent als presentator bij het razend populaire programma Wie is de Mol? Rik van de Westelaken, voormalig deelnemer, winnaar en Mol Talk-presenator neemt het stokje over en is dus de nieuwe presentator voor het programma.

Rik zal vanaf 1 mei officieel de nieuwe presentator zijn van Wie is de Mol? De voormalige presentator, Art Rooijakkers, nam recent de overstap naar RTL. Daarom kwam er een vacature vrij die perfect was voor Rik.

Ervaring met Wie is de Mol?

Als voormalig deelnemer en winnaar van het programma past Rik het jasje als gegoten. Art was tenslotte ook een voormalig winnaar en die wist het programma naar nieuwe hoogtes te tillen. Daarnaast presenteerde Rik het populaire mol-talk programma waarin terugblikt wordt op de aflevering. Met al zijn kennis van het programma, zijn presenteerskills en enthousiasme is Rik daarmee de perfecte opvolger als presentator.

Presentatoren

Art Rooijakkers was presentator van het programma tussen 2012 en 2018. Daarvoor waren Pieter Jan Hagens (2008-2011), Karel van de Graaf (2006-2007) en Angela Groothuizen(1999-2005) de presentatoren. Rik van de Westelaken heeft ook mooie woorden over zijn voorganger Art. “Onder Arts bezielende leiding is het programma alleen maar populairder geworden. Ik ga heel erg mijn best doen om het ook komend seizoen tot een succes te maken. Na de NOS kreeg ik bij NET5 en SBS de kans om mij verder te ontwikkelen als presentator. Dat maakt dat ik me klaar voel voor deze geweldige nieuwe stap.”

Wij zijn erg benieuwd hoe Rik van de Westelaken het gaat doen en we wensen hem veel succes! Helaas is het nog even wachten tot het nieuwe seizoen van WIDM.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Rik van de Westelaken is de nieuwe presentator bij Wie is de Mol?
Sluiten