Wat als je met 100 kilometer per uur in de achteruit schakelt?

redactie 23 sep 2018 Entertainment

Waarschijnlijk heeft iedereen zich weleens afgevraagd wat er zou gebeuren als je tijdens het rijden je sportieve pookje ineens in z’n achteruit zou schakelen.. Het antwoord komt er helaas nooit, niemand is gek genoeg om dit met z’n geliefde wagentje te doen. Tot nu, knutselkoning MasterMilo offert z’n aftandse Opel er wel even voor op.

Koprollend Volkswagentje

Op het platteland bouwt Milo de gekste creaties. Van een koprollend Volkswagentje tot een Smart die steigert als een losgeslagen paard. Als er iemand was die nog wel een wagentje van z’n autokerkhof kon plukken voor dit experiment is het Milo wel.

Wetenschappelijk vraagstuk

Maar wat gebeurt er nou als je je geliefde vierwieler tijdens het rijden ineens in de ‘R’ knalt? Aan dit wetenschappelijke vraagstuk heeft Milo een video gewijd. Een video die in een paar dagen al dik 1,2 miljoen keer bekeken is. De knutselheld maakt video’s van al z’n Frankensteinmobiles, deze plaatst de Brabander vervolgens op z’n YouTube-kanaal met ruim 300.000 abonnees.

Autokennis

Het fijne is dat Milo dit test. Natuurlijk omdat wij ons voertuig niet naar de klote hoeven te helpen, maar ook zeker omdat hij verstand heeft van wat er nou eigenlijk in die versnellingsbak gebeurt. In de video is ‘ie dan ook zo gul om z’n autokennis met ons te delen, zodat ook wij straks snappen waarom wij onze wagentjes niet op de A2 in z’n achteruit moeten rammen.

Hart voor Auto's

Reageer op artikel:
Wat als je met 100 kilometer per uur in de achteruit schakelt?
Sluiten