Rico Verhoeven heeft rol te pakken in Undercover seizoen 2

Redactie 4 Oct 2019 Entertainment

Een van de vetste Nederlandse series die het afgelopen jaar is verschenen, is Undercover. De serie gaat over de XTC-handel in het zuiden, met hoofdrollen voor Frank Lammers (producent), Tom Waes (undercoveragent 1) en Anna Drijver (undercoveragent 2). De serie werd lyrisch ontvangen en het wachten was dan ook op Undercover seizoen 2

Dat die er komt was al bekend, maar langzaam maar zeker sijpelen er meer details door. Nu is bekend gemaakt dat niemand minder dan kickboksheld Rico Verhoeven een rolletje als bodyguard heeft gescoord in de serie.

Zoals bekend heeft Rico grote acteerambities en zou hij graag Hollywood willen veroveren, maar als acteur begint ‘ie uiteraard weer onderaan de ladder. Dan is zo’n rol in Undercover natuurlijk mooi meegenomen.

Undercover seizoen 2 stapt een beetje af van de XTC-handel en gaat zich volledig richten op de illegale wapenhandel. Wanneer het tweede seizoen zal verschijnen is nog niet definitief, maar reken op de lente 2020. Anna Drijver en Tom Waes kruipen opnieuw in de huid van Kim de Rooij en Bob Lemmens. Kim de Rooij is tegenwoordig actief voor een mensenrechtenorganisatie, terwijl Bob nog steeds als agent de kost verdient. Als een illegale wapenhandel wordt ontdekt vanuit Syrië naar België, gaat de dappere Bob opnieuw als undercoveragent aan de slag. We kijken er al naar uit!

Reageer op artikel:
Rico Verhoeven heeft rol te pakken in Undercover seizoen 2
Sluiten