Je kunt nu eindelijk Rico Verhoeven op zijn neus slaan in clinictour Nederland

Redactie 8 feb 2018 Entertainment

Heb jij altijd al gedroomd om Rico Verhoeven knockie out te slaan? De wereldkampioen kickboksen reist dit voorjaar het hele land af om te laten zien waarom hij de beste is. Als Rico ons wil pakken, moet hij van goede huizen komen. Wij nemen de uitdaging van harte aan.

De clinic is niet alleen voor de professionele vechters onder ons. Vanaf 10 jaar mag je je inschrijven om de kneepjes van het vak te leren. Rico maakt dit nieuws bekend via zijn Instagram. Na de cursus is er ook tijd voor een meet & greet. De kickbokskampioen rijst heel Nederland door. Zijn tocht begint op 25 februari in Eindhoven en eindigt op 29 april in Groningen.

Happy to announce my clinic tour The Winners Workout in The Netherlands. Starting on Feb 25th in Eindhoven. Train with me, get inspired, receive tips and tricks and of course there's time for a meet & greet. Buy your tickets now! Link in bio. .. .. .. .. .. .. .. .. .. #thewinnersworkout #clinic #ricoverhoeven #winnersworkout #teamrico #eindhoven #maastricht #arnhem #amstelveen #utrecht #dordrecht #bergenopzoom #denhaag #groningen #workoutstagram #pfmunderwear #samsung #matrixfitness #foodfirstnetwork #nederland #netherlands #workoutpost #workouthelp #fit #fitnesssinspiration #fitnessknowledge #tour

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) on

In de clinic wordt je geleerd om te gaan met techniek, fitness, je mentale balans en je eetpatroon. Het zijn dus echt alle dingen die belangrijk zijn om de beste kickbokser ter wereld te worden. Ook ga je leren hoe je op de meest slimme manier je tegenstander naar de grond werkt. De tickets kosten 31,90 euro en je krijgt er een twee uur durende training van meester Verhoeven voor terug. Wees er snel bij, want een oefening met de grootmeester wil je natuurlijk niet missen.

Foto: PFM Underwear

Reageer op artikel:
Je kunt nu eindelijk Rico Verhoeven op zijn neus slaan in clinictour Nederland
Sluiten