Gieren van het lachen met Ricky van den Bergh bij Andy in de Auto

Redactie 29 jul 2018 Entertainment

Ken je Ricky van den Bergh nog? Die voetballende Haagse ooievâh die speelde voor clubs als Sparta, RKC, Heracles en ADO. Mooie vent is dat. Het wordt helemaal mooi als je hem bij Andy van der Meijde in de auto laat instappen.

Andy is in z’n uppie is natuurlijk al een uitstekende bron van vermaak. Dat hebben we zelf aan den levende lijve mogen ondervinden (klik die link links maar eens). Maar als je hem samen met een jolige ex-prof zet, dan wordt het helemaal feest. Dat zagen we laatst wel toen hij met Royston Drenthe chillde of bij die anekdote van Mitchell Dijks waarbij hij een MILF regelde. Gouden verhalen man!

Afzagen

Het begint gelijk al lekker bij binnenkomst, als Andy en Ricky de toon zetten met een paar geintjes. Verderop komt er nog een mooie anekdote nadat hij door trainer Raymond Atteveld wissel was gezet tegen PSV.

“Hij kwam heel arrogant naar me toe: ik wil even wat zeggen, morgen speel je niet. Ik vroeg: waarom niet? Zei hij: nou, ik zie je morgen niet een hele wedstrijd achter Ibrahim Afellay aanrennen. Ik zei: klopt, heb ik ook geen zin in. Na een halfuur keken we tegen 0-2 achterstand aan. Heerlijk kansloos haha. Maar Atteveld zegt: warmlopen. Ik zeg: warmlopen? Wat moet ik nou nog doen dan? Moet ik die wedstrijd nog omkeren?” Uiteindelijk viel Van den Bergh toch in. “Maar ik was zo gefrustreerd en ik had me anderhalve dag op zitten vreten. Dus ik ging meteen achter Afellay staan. Erik Pieters gooit in en ik zaag Afellay af van achteren… Schandelijk. Ik kreeg meteen rood en het was nog in de eerste helft. Ik woon twee minuten van het ADO-stadion vandaan: ik heb gedoucht, ben in de auto gestapt en heb de tweede helft thuis op de bank gekeken.”

Check allebei de delen van Ricky van den Bergh bij Andy in de Auto hieronder.

Reageer op artikel:
Gieren van het lachen met Ricky van den Bergh bij Andy in de Auto
Sluiten