Richard Mille’s RM 037-collectie: briljant en elegant tegelijk

Wederom, opwindend nieuws uit horlogeland! Het nieuwste meesterwerk van Richard Mille: de RM 037-collectie. Het is een samensmelting van technische genialiteit, innovatie en eclectisch design verpakt in een slanke body, speciaal op maat gemaakt. 

Dit seizoen zet Richard Mille de iconen van de RM 037-lijn in de schijnwerpers, met de introductie van de keramische roodgouden Golf Carbin TPT®- modellen. Dit zijn niet alleen uurwerken, ze zijn een bewijs van de toewijding van het merk aan het maken van uitzonderlijke horloges die technische bekwaamheid naadloos combineren met een vleugje elegantie.

Foto: Richard Mille

Hart van het horloge

Laat ons je nu meenemen op een reis naar het hart va de RM 037. Het uurwerk heeft een geskeletteerde basisplaat met twee instellingen, een beschermend kroonsysteem en een automatisch opwindbaar kaliber CRMA1. Allemaal zorgvuldig gemonteerd in de iconische vorm van de tonneaukast. Het is een mechanisch meesterwerk dat Richard Mille’s niet aflatende toewijding aan innovatie laat zien.

Foto’s: Richard Mille

Richard Mille’s elegantie

Sinds zijn debuut in 2014 heeft de RM 037 verschillende designaanpassingen ondergaan, die elk een uniek verhaal vertellen. Een hoogtepunt is het Bonbon-model uit 2019: een speelse interpretatie die jet model naar een nieuw domein van de horlogerie bracht. 18 maanden ambitieuze ontwikkeling, toegewijd aan het trouw blijven aan de geest van Richard Mille, een merk dat niet bang is om met traditie te breken.

Sterren van de show

Laten we het nu hebben over de sterren van de show: de Gold Carbon TPT®-modellen. Deze schoonheden vallen op door hun combinatie van composietmateriaal en edelmetaal, waardoor een lichtgewicht en toch duurzaam meesterwerk ontstaat. De mix van materialen zorgt voor een hybride look, waarbij donkere damasceense patronen in evenwicht worden gebracht met de betoverende gloed van bladgoud.

Maar dat is niet alles! De collectie bevat twee slankere uitvoeringen van de RM 037: de keramische lunette en het roodgouden uurwerk met edelstenen. De witte keramische rand biedt een gepolijste en verfijnde uitstraling, versterkt door een zeer krasbestendige klaag en een dunne roodgouden kastband. Aan de ander kant gaat met met sneeuw gezette roodgouden versie een stapje verder, met rijen diamanten rond een gezicht met sierstenen van onyx parelmoer of jaspis.

Foto’s: Richard Mille

Oogstrelend

Door deze eclectische ontwerpen naast elkaar te presenteren, bewijst Richard Mille dat de RM 037-lijn een veelzijdig sjabloon is voor voortdurende vooruitgang in functionaliteit en esthetiek. Geloof ons; dan wil je de samengestelde RM 037-collectie eens nader bekijken. Het is een visueel feest!

Foto’s: Richard Mille

Ga naar de website van Richard Mille om de RM 037-collectie en andere ongelooflijke uurwerken van het merk te ontdekken. Je pols verdient niets minder dan een kunstwerk en Richard Mille is hier om het te leveren.

Reageer op artikel:
Richard Mille’s RM 037-collectie: briljant en elegant tegelijk
Sluiten