Rémi Gaillard is terug met nieuwe bazenvideo

redactie 5 okt 2018 Entertainment

De allergrappigste man uit Frankrijk is weer terug. Op 5 oktober pleurde onze grote held een gloednieuwe prank op zijn YouTube-kanaal. We werden er bijna emotioneel van, want het was een tijdje stil rondom Rémi Gaillard. Onze zorgen zijn nu als sneeuw voor de zon verdwenen, want he is back!

Je schrikt je toch helemaal de tering. Lig je met je reet op een matje op het strand van Costa del Skeer, komt er ineens een stier op je afrennen. Naast dat hilarische beelden oplevert, kleeft er ook een politiek understatement aan deze prank. Hij heeft in eerdere video’s al het stierenvechten in de zeik genomen. Rémi komt op voor deze arme dieren. Want geef nou toe? Het is een absurde, barbaarse sport. Dat hij zich bezig houdt met het lot van dieren bewees hij een paar jaar eerder al toen hij bizarre misstanden aan de kaak stelde bij Franse slachthuizen. Hier maakte hij een shockerende video van.

Onze grote dierenvriend is een baas, geniet van zijn nieuwste prank. Laten we hopen dat er snel meer grappies online komen.

 

Reageer op artikel:
Rémi Gaillard is terug met nieuwe bazenvideo
Sluiten