McDonald’s geeft prankers 50.000 dollar

redactie 24 sep 2018 Entertainment

Je herinnert je vast nog wel ons artikeltje over Jevh Maravilla. Hij zag in zijn in lokale McDonald’s geen poster hangen van Big Mac-etende Aziaten. Samen met een maat ging hij een poster laten maken. Hij ging undercover in een McDonald’s-Outfit van de kringloop om de poster ongemerkt op te kunnen hangen. 51 dagen later hing de poster er nog steeds. Het duo ging hartstikke viral en krijgt nu van McDonald’s ook nog eens een zak met geld.

Hij vond dat Aziaten te weinig te zien waren in de Amerikaanse media. Met deze kleine actie hoopte hij het verschil te kunnen maken. Meer dan miljoen likes kregen de boys op hun Tweet. Deze ludieke actie bleef dus niet onopgemerkt. Ze mochten zelf langskomen in de show van Ellen Degenres om te praten over hun geslaagde prank. De gele M zelf was ook onder de indruk van deze actie. Ze vonden het goed wat Jevh en zijn vriend hadden gedaan, dus gaven ze een beloning uit 50.000 dolar. $25,000 per persoon dus. Waarom ook niet. Daar kun je behoorlijk wat Big Mac menu’s van halen.

Wat ze me het geld gaan doen weten ze nog niet. Blij zijn ze in ieder geval wel. “It’s crazy how much of a difference I can make with a small prank and a tweet,’’ zei Jevh tegen NBC. Held.

 

Reageer op artikel:
McDonald’s geeft prankers 50.000 dollar
Sluiten