De releasedatum van The Irishman is eindelijk bekend gemaakt

Netflix is lekkerrr op dreef! Zoals jullie wellicht wel weten komt er in de vorm van  The Irishman een film aan waar heel wat stelletjes op de bank reikhalzend naar uitkijken. 

De film is geregisseerd door niemand minder dan Martin Scorsese (Shutter Island, The Wolf Of Wall Street). Als je dan ook nog eens nagaat dat Robert De Niro en Al Pacino de hoofdrollen vertolken, dan snap je dat de verwachtingen tamelijk hooggespannen zijn.

Het mocht wat kosten, want liefst 200 miljoen euroknaken werden gereserveerd voor het maken van de film. Daarmee is het in een klap een van de grootste producties op Netflix. Je mag best een paar zaken Hamkaas en Wokkels aanschaffen, want met 210 minuten mag je rustig de hele avond reserveren.

In de bioscoop? Neuj!

Netflix laat weten dat ze het misdaaddrama 27 november online gaan smijten en daar blijft het waarschijnlijk ook bij, want de film draait hoogstwaarschijnlijk niet in de bioscoop. Dit vanwege het feit dat de film dan maar drie weken zou mogen draaien in verband met een bepaald beleid en daar hebben de bioscooptekens geen zin in.

App je scharrel op en laat haar woensdag 27 november alvast in de agenda noteren, want dan kan er een Netflix & Chill avondje worden ingepland. Tot die tijd doen we het met de trailer.

Reageer op artikel:
De releasedatum van The Irishman is eindelijk bekend gemaakt
Sluiten