Het wachten op Netflix’ dikke actiefilm Triple Frontier is bijna voorbij

redactie 18 Feb 2019 Entertainment

Het is weer eens tijd voor snoeiharde actie. Gelukkig vindt Netflix dat ook. Daarom kunnen we zéér binnenkort genieten van de nieuwe film Triple Frontier. Deze week verscheen de tweede trailer van de film waarin de releasedatum bekend werd gemaakt.

De veelbelovende actiefilm zal gaan om een groepje (ex)mariniers die op een gruwelijk spannende missie gaan. Niet omdat ze zo erg van hun eigen landje houden dat ze het met man en macht willen beschermen, maar omdat ze zelf in financiële moeilijkheden zitten. Hiervoor gaan ze op bezoek bij een gekke drugsbaron, met als doel hem te bestelen. Zie het als een soort van Robin Hood. De drugsbaron is die rijke slechterik en de mariniersmannen stelen van de rijken om het vervolgens zelf… O, toch niet Robin Hood. Uiteraard gaat de missie niet zonder slag of stoot. De film belooft in ieder geval vol te zitten met moddervette actie.

Tweede trailer Triple Frontier

De tweede trailer onthult niet veel meer over de film dan we al wisten. Maar goed, net als in de eerste trailer krijgen we te horen dat ze het heft in eigen handen nemen nadat ze besluiten dat ze veel te weinig beloond zijn voor hun werk. ‘Je bent vijf keer neergeschoten voor je land en je kan niet eens de studie van je eigen kind betalen!?’ Dat is niet eerlijk toch? Dat vinden deze mannen ook. Wat we natuurlijk wel extra te weten zijn gekomen door deze trailer is de releasedatum van de film. Dus pak die agenda’s er maar bij, want 13 maart is D-Day.

 

Reageer op artikel:
Het wachten op Netflix’ dikke actiefilm Triple Frontier is bijna voorbij
Sluiten