Knaap reist voor een schijntje met de trein door heel Amerika

Redactie 11 mrt 2017 Entertainment

Een van de reis der reizen is toch wel een autotrip door Amerika. Over de eindeloze wegen hobbelen en de meest uiteenlopende landschappen in die typische Amerikaanse breedbeeldachteruitkijkspiegels zien verdwijnen. Ondertussen nog even de weg vragen zodat je die Route 66 ook weer kan afvinken van je wensenlijstje.

Reisblogger Derek Low zal wel geen rijbewijs hebben gehad, hij besloot namelijk met de trein Amerika te doorkruisen om zo alles te zien wat de US and A te bieden heeft! Daarnaast was hij zo vriendelijk om zijn route met ons te delen zodat enthousiastelingen ook maximaal kunnen genieten van deze machtige treintrip.

Derek Low

De reis startte in San Francisco waar Derek de trein nam naar Chicago, over een afstand van zo’n 4000 km! Dit nam al drie dagen in beslag, maar bracht de blogger wel naar de mooiste gebieden die Amerika te bieden heeft: Rocky Mountains, Grand Canyon en de uitgestrekte Sierra Nevada.

Vervolgens reed de reislustige knaap door naar New York. Binnen een week doorkruiste Derek het machtige land en zag hij wat Amerika te bieden heeft als je niet over de toeristische wegen tuft. Dit deed hij voor het minimale bedrag van slechts $213! Derek legde voor dat bedrag in totaal ruim 5000 km af. Niks Make America Great Again, Amerika is al Great genoeg!

$213 Cross-Country Amtrak Trip

This $213 train ride shows you all of America's most beautiful sights: thrl.st/2mjWsJC

Geplaatst door Thrillist op woensdag 8 maart 2017

Derek Low

Reageer op artikel:
Knaap reist voor een schijntje met de trein door heel Amerika
Sluiten