Reinier Zonneveld kloont eigen brein en tilt live optreden naar ongeëvenaard niveau

Reinier Zonneveld laat de muziekscene opnieuw beven met een next-level move die alles wat we dachten te weten over live optredens overhoop gooit. De man die bekend staat om zijn briljante beats en grensverleggende stijl heeft nu de handen ineengeslagen met zijn eigen AI-creatie, genaamd, om het publiek te trakteren op een muzikale ervaring zoals nooit tevoren.

Zonneveld en zijn futuristische wederhelft die samen achter de draaitafel kruipen, klaar om de boel op te schudden met een live B2B-performance waar iedereen nog lang over na za gaan praten. In plaats van de gebruikelijke manier van Zonneveld gooit hij het nu eventjes over een andere boeg dankzij R²’s AI-brein dat volledig getraind is op Reiniers eigen muzikale kracht.

Reinier Zonneveld
Reinier Zonneveld

Toekomst

Door dit alles kan je wel spreken van een regelrechte revolutie in de muziekwereld. , het geavanceerde AI-model, is gevoed met meer dan 2000 uur aan originele tracks en heeft de in’s en out’s van 1000+ live shows in de afgelopen 15 jaar even helemaal opgezogen. Die technologie van tegenwoordig ook, het is wat, nauwelijks meer bij te benen af en toe en Reinier doet er nog een extra schepje bovenop. Het doel is uiteraard om zo perfect mogelijk de stijl van Reinier na te boosten en dus het niveau nog een leveltje omhoog te krikken.

Speciaal

Dit baanbrekende stukje technologie is geprogrammeerd om tijdens live shows spontane tracks te weven, gebruikmakend van loops, samples en andere onvoorspelbare elementen die naadloos samensmelten met Reiniers eigen impromptu magic. Het is niet zomaar een muzikale sidekick; het is een gelijkwaardige partner die de grenzen tussen menselijke creativiteit en kunstmatige intelligentie doet vervagen.

is een regelrechte gamechanger. De menselijke krachten van Zonneveld in combinatie met zijn gekloonde brein, het maakt je op z’n minst nieuwsgierig. Door deze AI-innovatie zal de manier waarop we live muziek ervaren mogelijk voor altijd veranderen. Stoelriemen vast voor Reinier en , het onverslaanbare duo, binnenkort achter de draaitafel.

 Op 17 augustus gaat R² in première, in Spaarnwoude.

Reageer op artikel:
Reinier Zonneveld kloont eigen brein en tilt live optreden naar ongeëvenaard niveau
Sluiten