Red Dead Redemption 2 zorgt op Pornhub voor 730% stijging in ‘Wild West’ zoekopdrachten

redactie 31 okt 2018 Entertainment

Pornhub heeft een paar interessante cijfertjes gedeeld na de release van Red Dead Redemption 2. Het zal niet als een verrassing komen dat veel mannen na het gamen nog even met een andere joystick gaan spelen. Uit de cijfers van Pornhub blijkt dat veel fantasieën geïnspireerd zijn op de pas uitgebrachte game.

Schaars geklede cowgirls

Het mega populaire spel speelt zich af in het Wilde Westen. Blijkbaar hebben veel mensen na een potje gamen behoefte om ook nog even te gluren naar een paar schaars geklede cowgirls die de cowgirl doen. Pornhub zegt namelijk dat er een stijging is van ruim 730 procent in zoekopdrachten die met het Wilde Westen te maken hebben. Denk aan zoektermen zoals ‘western’, ‘cowboy’ en ‘Wild West’.

Hitsige gamers

Pornhub geeft ook aan dat mannen relatief 1165 procent meer op de woorden ‘Red Dead’ zoeken dan vrouwen. Rukkers tussen de 18 en 34 jaar zoeken volgens de pornosite 94 procent meer naar kinky cowboys dan andere leeftijdscategorieën. Maar ja, heel gek is het ook niet dat het op een na grootste entertainment product ter wereld van invloed is op de eenzame avontuurtjes van hitsige gamers.

Pornhub Red Dead Redemption 2
Foto: Pornhub
Reageer op artikel:
Red Dead Redemption 2 zorgt op Pornhub voor 730% stijging in ‘Wild West’ zoekopdrachten
Sluiten