Red Bull Racing showt definitieve kleuren van RB14 (en er is niks veranderd)

Redactie 26 feb 2018 Entertainment

Nadat we vorige week al een klein voorproefje kregen van de RB14 waarin Max Verstappen zijn eerste wereldtitel moet gaan proberen te veroveren, hebben vandaag de officiële variant voor je. De opvallende donkerblauw, zwart en witte kleur zijn gewoon weer lekker ingewisseld voor zijn vorige vertrouwde paintjob van blauw, geel en rood. Lichte teleurstelling wel. 

Zoals je waarschijnlijk zelf al kunt zien is er vrij weinig veranderd ten opzichte van de RB13. De rode stier, gele en blauwe accenten en de letters ‘Red Bull’ op de zijkant zijn weer terug op ’t racemonster alsof ze nooit zijn weggeweest. Het grootste verschil zit ‘m in de letters van Aston Martin. Deze zijn nét even wat nadrukkelijker aanwezig. Maar goed, niet echt iets om van op te kijken aangezien de volledige naam van het team van dit seizoen ‘Aston Martin Red Bull Racing’ is.

Hopelijk zijn de presentaties van Max wat spectaculairder dan het vernieuwende uiterlijk van zijn bolide. We weten het later deze week dankzij de testweek in Barcelona. Morgen komt Max voor ‘t eerst in actie!

Red Bull RB14

Foto’s: Red Bull Racing

Reageer op artikel:
Red Bull Racing showt definitieve kleuren van RB14 (en er is niks veranderd)
Sluiten