Uit de oude doos: de FHM-shoot van Rebecca Loos

De serie van David Beckham op Netflix gaat als een trein. Mocht je ‘m nog niet hebben gezien, ook wat ons betreft is het een absolute aanrader. In de serie komt zijn affaire met Rebecca Loos ook heel summier ter sprake. We snappen dat er in deze good news pr-machine niet al te diep wordt ingegaan op deze affaire, maar voor ons wel een goede reden om de FHM-shoot van Rebecca Loos uit 2008 weer eens uit de archieven te toveren.

Rebecca Loos

Het 46 jarige model en mediapersoonlijkheid is in Spanje geboren, maar wel lekker trots Nederlandse. Nadat zij haar jeugd in London heeft doorgebracht, mocht ze aan de slag bij een Amerikaanse zakenbank. Niet veel later, in juni 2003 werd zij de persoonlijke assistente van niemand minder dan David Beckham. De bloedmooie Rebecca kreeg al genoeg aandacht van menig man, maar dit explodeerde hierna. Sindsdien is de sexy miss Loos vaak in de schijnwerper verschenen.

Ontkenningsfase

In de docu van Beckham bespreken David en zijn ‘Spice Girl’ Victoria de geruchten over de affaire. Victoria noemt het ‘de moeilijkste tijd’ in hun huwelijk en David kijkt trots terug op dit slippertje. Grapje, maar je kan ook moeilijk nee tegen Rebecca zeggen. De Beckhams ontkennen het verhaal, in tegenstelling tot onze Rebecca, zij blijft volhouden dat dit wel het geval is. Pijnlijk wel. Rebecca is nu vooral ongecharmeerd over het feit dat zij als de ‘boeman’ in de docu wordt neergezet. “Natuurlijk ben ik ook schuldig, it takes two to tango. Het is niet allemaal zijn schuld, maar het ligt aan ons allebei.” 

Rebecca wordt momenteel verrot gescholden en ontvangt de meest misselijkmakende berichten op sociale media. “Ik word uitgescholden voor van alles. Ik had wel eens over internettrollen gehoord, maar dit had ik nog nooit meegemaakt. Twintig jaar geleden hadden we nog geen sociale media.”

FHM-shoot

In juni 2008 was Rebecca de covergirl van de FHM en wat was ze ontiegelijk sexy. Los van de fantastische fotoshoot, zit er ook nog een leuk interview bij, waarin zij vertelt hoe ze het in London en Madrid volhoudt. Ook krijgt ze het al heet onder de voeten door een ‘wink-wink’ vraag over de Britse voetballer. In het artikel staan leuke anekdotes en noemt ze haarzelf “gewoon een meisje dat soms sterrendingen doet”. Heeft wel wat, vinden wij, zo met met beide benen op de grond blijven staan. Wel een verschilletje met nu, was vroegah dan echt alles beter?

Quotes uit het interview met Rebecca

Ben je na die Beckende (wink-wink) blonde voetballer nog vaak gebeld voor de functie Personal Assistant? “Nee, ik heb op een of andere manier geen aanbiedingen meer gehad.”

Wat is je slechtste ervaring in bed? “Hmmm. It heb wel eens een man ontmoet die echt heel hot was: lang, goed gebouwd. Maar eenmaal in de slaapkamer was-ie zó klein. Hahaha, microscopisch!”

Zie je wel? Size matters dus toch..? “Nee echt niet, lengte doet er niets toe. Maar als die bijna onzichtbaar is, dan is dat wel lastig.”

We lazen dat je ook lid bent van de Mile High Club? “Hahaha, nee! Verdorie, nog steeds niet. Je doelt op die steward die ons gesnapt zou hebben? (Rebecca kwam in het nieuws omdat ze in het vliegtuig haar rugby vriendje onder een dekentje gepepen zou hebben – red) Dat is gewoon niet waar! In de first class heb je van die bedden die je helemaal plat kunt doen. Wij lagen gewoon lekker samen onder de deken een filmpje te kijken. Krijg ik opeens van die steward op mijn kop dat we sex zouden hebben en moest ik ergens anders zitten. En de volgende dag is zoiets wereldnieuws.”

Arme onschuldige ziel…. “Nee echt! Ik ben dus nog steeds geen lid van die club, dat staat nog wel op  mijn lijstje. Net als een trio trouwens. Ja een trio wil ik ook nog wel eens meemaken. Geloof me, it heb vaak  aanbiedingen gehad hoor. Maar het is altijd zo gepland, weet je? Dan krijg je zo’n voorstel van ‘dan en dan gaan we het doen’. Dan is de lol er voor mij er wel een beetje van af . Het moet op dat moment goed voelen, de chemistry moet er zijn en het moet spontaan gaan. Dan is seks het moois.”

Foto’s

Reageer op artikel:
Uit de oude doos: de FHM-shoot van Rebecca Loos
Sluiten