Reassemble je squad voor Call of Duty WWII

Redactie 1 nov 2017 Entertainment

Weet je het nog? Hoe je in Call of Duty 4: Modern Warfare met je sniper in het gras zat te wachten op een vijand, terwijl je maat vanaf een zolder in een boerderij aanwijzigingen gaf? Op die manier was je de tegenstander altijd een stap voor. Hoe je in Call of Duty Modern Warfare 2 je UAV inzette, zodat je teamcaptain met zijn airstrike het meeste uit zijn run kon halen. Of dat moment in Call of Duty World at War dat je op aanwijzing van je teamgenoot een mijn op de juiste plek plaatste en vanuit een goed verdedigde positie de vijanden helemaal gek maakte. En als ze dan je van achteren probeerde te pakken, tegen die mijn aanliepen? Nou, die momenten met je squad kun je straks weer gaan beleven. Reassemble je squad, want Call of Duty is back, baby!

Call of Duty WWII is het nieuwste deel uit de serie. Voor dit nieuwe deel hadden de ontwikkelaars een duidelijke visie voor ogen: teruggaan naar de basis. Terug naar wat Call of Duty zo ongelofelijk goed maakt: boots on the ground. Het was leuk, sliden over de grond, double jumps maken en met energie-rifles spelen. Maar het is minstens zo tof om met je laarzen in de modder te staan en samen met je maten het op te nemen tegen de vijanden met klassieke wapens.

Doordat de game teruggaat naar de basis, is teamwork ook een stuk belangrijker geworden. Waar je in de vorige delen als eenling op hoge snelheid van punt A naar B kon rennen, vliegen en sliden, daar is het tempo nu verlaagd. Begrijp ons niet verkeerd, het is nog altijd Call of Duty, waarbij je constant in de actie zit, maar er is meer ruimte voor tactiek. En het team dat samenspeelt, zal een grote kans hebben om als winnaar uit de strijd te komen. En daarvoor heb je dus je oude War-buddies nodig.

Trommel ze op, zorg ervoor dat ze de game nu al aanschaffen en in de preload gooien, zodat je op 3 november om 00:00 uur er gelijk los mee kunt. Je hoeft dan niet in de kou te staan voor een winkel of te wachten totdat de postbode je game langs komt brengen. Spring er gewoon gelijk in en ga los! De onderstaande video geeft je wat dat betreft alvast een goed idee van wat je kunt verwachten.

Kom met je squad naar de launch

Voor één squad hebben we iets speciaals. We hebben namelijk de ruimte voor een team van vier om af te reizen naar de speciale liveshow voor Call of Duty WWII. Deze wordt gehouden in het Nationaal Militair Museum, wat voor deze game echt een prachtige locatie is! Zoals je van een launch als deze mag verwachten, word je samen met je squad in de watten gelegd, kun je het opnemen tegen andere squads, zijn er een aantal hoogtepunten die je tijdens de avond zult meemaken en zul je uiteindelijk niet met lege handen naar huis gaan. What is not to like?!?!

FHM-Call of Duty WWII Headquarters

Het enige wat je moet doen is je oude squad bij elkaar brengen en vervolgens een mail sturen naar jelle@wayneparkerkent.com, waarbij je aangeeft klaar te zijn voor de strijd en graag bij het launchfeest aanwezig wil zijn. Vervolgens kiezen wij een winnaar, die samen met zijn maten een topavond mag beleven! Succes!

In samenwerking met Activision

Reageer op artikel:
Reassemble je squad voor Call of Duty WWII
Sluiten