Rapper The Dean heeft vette collab met Mr. Polska gemaakt

Daan Boom kennen jullie waarschijnlijk allemaal van zijn toffe series: de Kelderklasse, de Fomo Show en Streetlab. Toch is Daan nog meer, de duizendpoot is namelijk ook een heuse rapper. Met samenwerkingen als Bizzey, Donny en René Froger loopt ook deze carrière weer op rolletjes.

Voor de nieuwste samenwerking, eentje met Mr. Polska, reis hij helemaal af naar Polen, Czarny Dunajec om precies te zijn. Dit allemaal om zijn droomsamenwerking na te jagen. Daar stond hij ineens om half 1 ’s nachts om te vragen of Mr. Polska met hem wilde samenwerken. Best gedurfd als je het ons vraagt.

Alweer seizoen twee

In het eerste seizoen zagen we hem een nummer over zijn auto maken genaamd Dacia Logan en een nummer met Rene Froger, Donnie en Bizzey opnemen. Dit seizoen kunnen we zien hoe ver The Dean is gegaan voor die collab met Mr. Polska. Onaangekondigd stond hij daar oog in oog met Mr. Polska: “ja jij reageerde niet meer op mijn appjes, dus ik dacht ik kom naar een show.” Nadat Mr. Polska het nummer had gehoord, wat is geproduceerd door de overbuurjongen van The Dean genaamd Ricky West. Gaf Dominic, zoals Mr Polska echt heet, akkoord op de samenwerking. Van een leien dakje ging het daarna niet, de telefoon werd niet meer opgenomen, er kwamen ineens eisen op tafel zoals een rider met Poolse producten die gehaald moesten worden voor de studiosessie “Als die producten er niet zijn kom ik niet opnemen.” Aldus Mr. Polska.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Dean (@thedeanofficial)

Vette track

The Dean heeft naar eigen zeggen moeten “kruipen als een skank” maar het is hem gelukt. Een nummer uitbrengen met de man die op dit moment een nummer 1 hit heeft in Polen: Mr. Polska. Het Is Weer Weekend is een ultiem weekend-anthem om goed op los te kunnen gaan. Dus klap die laptop maar dicht en streamen maar.

Reageer op artikel:
Rapper The Dean heeft vette collab met Mr. Polska gemaakt
Sluiten