Rammstein komt volgend jaar de Kuip slopen met bruut gitaargeweld

redactie 2 nov 2018 Entertainment

Raap al je metalvrienden bij elkaar want we hebben geweldig nieuws op deze vrijdagmorgen. De Duitse metalband Rammstein komt naar Nederland! Op 25 juni 2019 staan Till Lindemann en zijn bandleden in het Feyenoord-stadion De Kuip. Het is voor de eerst sinds 2012 dat de groep een headlineshow doet in Nederland. 

Rammstein doet een gehele Europese tour in alleen maar stadions, natuurlijk slaan ze ons landje niet over. Hits als ‘Du Hast’ en ‘Ich Will’ zullen straks het Rotterdamse fort gaan vullen. Met het verschijnen van de eerste plaat Herzeleid in ’95 wist Rammstein meteen de toon te zetten voor de rest van hun oeuvre. Het is inmiddels een gevestigde naam die nog niets aan kwaliteit heeft ingeboet. De mix van harde gitaren met retestrak drumwerk en techno-melodieën uit de synthesizers laten je hoofd op een neer deinen tot je kramp krijgt.

Voorbinddildo

Een concert van Rammstein is live altijd een feest. Naast de vette liedjes kun je ook niet om de show heen. De afgelopen jaren zagen we kettingzagen, vlammenwerpers en spuitende voorbinddildo’s voorbijkomen. Hoe gekker hoe beter. Dus maak je maar op voor een avondje dik spektakel.

Nieuw album

De band is momenteel bezig met een nieuwe plaat. Het zou tijd worden want de vorige is alweer van 2009. ‘Liebe ist für alle da’ gaat verschijnen in de lente van 2019. Ze zullen ongetwijfeld ook liedjes spelen van hun nieuwste werkje in Rotterdam. De kaartverkoop start op 8 november om 10:00 uur. Hieronder kun je nog eens genieten van Rammstein op Pinkpop 2016. Wij waren erbij en het was serieus een van de vetste concerten die we ooit hebben gezien.

 

Reageer op artikel:
Rammstein komt volgend jaar de Kuip slopen met bruut gitaargeweld
Sluiten