Quentin Tarantino denkt serieus aan Kill Bill 3

redactie 23 Jul 2019 Entertainment

Een tijdje terug leek het erop dat we bijna aan de laatste film toe waren van Quentin Tarantino. We weten ondertussen dat Once Upon A Time In Hollywood nog uitkomt en een Star Trek-film. In MTV’s Happy Sad Confused podcast laat hij nu ook weten dat hij denkt aan Kill Bill 3.

“Me and Uma (Thurman) have talked about it recently, frankly, to tell you the truth,” zegt hij in de podcast. “I have thought about it a little further. We were talking about it literally last week. If any of my movies were going to spring from my other movies, it would be a third Kill Bill.”

Tien films

Het is een publiek geheim dat Quentin Tarantino van plan was om te stoppen bij tien films. Hij is alleen wel vrij inconsequent in zijn manier van tellen. Als het een vervolg is telt hij het bijvoorbeeld al niet mee. Hij lijkt zich alleen hoe dan ook niet te houden aan zijn eerdere beloftes, wat wij overigens totaal niet erg vinden. Hoe meer films hoe beter.

Once Upon A Time In Hollywood

We moeten dus nog maar zien of er ook echt een derde Kill Bill komt, tot die tijd moeten we het doen met films waar we wel zeker van zijn dat ze eraan komen. Zoals Once Upon A Time In Hollywood. Die draait vanaf 15 augustus in de Nederlandse bioscopen.

Reageer op artikel:
Quentin Tarantino denkt serieus aan Kill Bill 3
Sluiten