Dit zijn de 10 doelpunten die strijden om de Puskás Award

Redactie 25 Sep 2017 Entertainment

De nominaties voor de jaarlijkse Puskás Award zijn weer bekend gemaakt. De titel die tijdens het jaarlijkse FIFA-gala op 23 oktober wordt uitgereikt aan de voetballer die het mooiste doelpunt van het jaar heeft gemaakt.

Het was weer genieten op de vlden het afgelopen jaar! Bij de tien mooiste behoort onder meer de hakbal van Olivier Giroud en de halve omhaal van Juve’s Mario Mandzukic in de Champions League finale tegen Real Madrid.

Verder vinden wij het wel tof dat er een jeugddoelpunt tussen zit, namelijk de indrukwekkende solo van Jordi Mboula van Barcelona A1. Andere noemenswaardige doelpunten zijn de omhaal in de laatste minuut van de keeper Oscarine Masuluke van Baroka FC, inclusief het dansje hoe die goal werd gevierd.

We zien een ziedende pegel van Matic voorbij komen, een lekkere volley van Kevin-Prince Boateng, de lange afstandstreffer van de Venezolaanse Deyna Castellanos (Venezuela Dames Onder-17), een hakkie goal van Moussa Dembélé en nog een paar treffers verspreid over de aardbol. Wat is volgens jou het mooiste doelpunt die de Puskás Award verdient?

Reageer op artikel:
Dit zijn de 10 doelpunten die strijden om de Puskás Award
Sluiten