Project Kahn geeft sicke upgrade aan de Range Rover Sport SVR

Redactie 2 mei 2017 Machines

Project Kahn staat bekend om hun dikke customs op Land- en Range Rovers en terecht als je het ons vraagt. De al immens toffe Range Rover Sport SVR werd dit maal onder de loep genomen en geupgrade naar een ‘Pace Car’ specificatie. Ja, hier maak je je buren wel jaloers mee.

De voorkant van de Range Rover wordt verbeterd met een agressieve splitter die functionaliteit biedt en tegelijkertijd de veiligheidsvoorzieningen van het originele design intact laat. Als aanvulling heeft Project Kahn bredere achterwiel- en voorbogen geplaatst om ruimte te bieden aan de 23-inch RS-lichtmetalen velgen. De Volcanic Rock Satin lak wordt geaccentueerd door een achterklep spoiler, dakvleugel en aangepaste kleurdetailering waardoor de look van de Pace Car-editie verder wordt verbeterd.

Project Kahn’s in-house specialisten hebben ook het interieur van de Range Rover onder handen genomen. Handgestoffeerde stoelen met quilted en geperforeerd leer. Extra details: geventinleerde aluminium pedalen en roestvrijstalen .

De nieuwe Project Kahn Range Rover Sport SVR Pace Car is momenteel beschikbaar voor ongeveer $160.000 USD. Koopje voor zo’n brute bak!

Reageer op artikel:
Project Kahn geeft sicke upgrade aan de Range Rover Sport SVR
Sluiten