Prison Break seizoen 6 gaat terug naar waar het allemaal begon

Redactie 29 mrt 2018 Entertainment

Al voor een langere tijd leven we mee met de ontsnapping-verhalen van Micheal Scofield en zijn oudere brute broer. Sleutels die worden nagemaakt, routes die worden uitgestippeld, verbluffende tatoeages met plattegronden en mensen die dood waren en toen opeens niet meer. Prison Break weet ons te blijven boeien. De maker van de show, Paul T. Scheuring, vertelde op Twitter dat we met Prison Break seizoen 6 terug gaan naar het begin. 

Vlak nadat bekend werd gemaakt dat er een zesde seizoen zou komen, vertrok de speculatietrein in volle vaart naar de volgende halte. Daar stond de tweet van show maker Paul. T Scheuring te wachten om iedereen te vertellen dat ze “terug naar het begin gaan”.


Daarnaast weten we dankzij Paul zijn reactie op een fans foto dat de originele cast weer van de partij is. Hij reageerde op een foto waar Wentworth Miller, Dominic Purcell, Amaury Nolasco en William Fichtner op stonden “Zij zullen weer te zien zijn op je scherm in Prison Break seizoen 6″. Een poos geleden vertelde Paul ons al dat er een zesde seizoen zou komen.

Fans waren vol vreugde toen ze hoorden dat er zo snel na het vijfde seizoen weer een nieuw seizoen komt. Fox bevestigde dat er een zesde seizoen in de maak is. Fox baas, Michael Thron, vertelde journalisten “Ik ben erg enthousiast alhoewel het project pas in zijn beginfase staat”. Acteur Dominic Purcell bevestigde het nieuws van een zesde seizoen ook. Op Instagram schreef hij “#prisonbreak6. In de maak”.

In het laatste seizoen zagen we hoe er nieuw leven werd geblazen in Prison Break na acht jaar verdwenen te zijn. Michael bleek gewoon levend te zijn en opgesloten te zitten in weer een zwaarbeveiligde gevangenis. Maar voor het zesde seizoen gaan we nu weer terug naar het begin, we zijn heel benieuwd wat ze daar precies mee bedoelen. Hieronder check je de trailer van het laatste seizoen.

Foto: ign.com

Reageer op artikel:
Prison Break seizoen 6 gaat terug naar waar het allemaal begon
Sluiten