Win een kneiterdik filmpakket van IT, Justice League en Geostorm

Redactie 18 mrt 2018 Entertainment

De lente is nog niet aangebroken in Nederland en we zitten daarom het liefst aan een gloeiende open haard. Laten we daar nog eens een grote bak popcorn bij toevoegen en een dikke actiefilm maakt het helemaal af. Wij gaan dit avondje misschien wel voor je realiseren, want we geven drie kneiterdikke films weg.

Het zijn zeker niet de minste films. Laten we even samen de titels doornemen. We beginnen bij Justice League. Noem je Superman, Batman, Wonder Woman en The Flash achtereen op, dan weet je dat je een knaller van een film krijgt. Met een 6,8 score op IMDB, is dit een puik filmpje om eens te checken. Zoals we altijd gewend zijn van superheldenfilms, actie gegarandeerd. Voordat we het vergeten, Ben Affleck (Batman) en Jason Momoa (Aquaman) spelen in de film. Acteerkwaliteit ten top!

IT

Dan gaan we verder met een klassieker die menig hartje deed springen. Niet van geluk, maar van angst. IT brak vorig jaar records alsof het niets was. De remake van de horrorfilm uit 1990 kent geen genade. Menig liefhebber van de eerste film heeft de remake nog niet gezien alleen al omdat ‘ie ontzettend creepy moet zijn. Hou je een beetje van horror en clowns, dan is deze film perfect voor jou. Misschien wel een leuk cadeau om je vriendin het stuipen op het lijf te jagen.

Geostorm

De derde film die wij weggeven, heet Geostorm. Naast een actie en een horrorfilm hoort daar natuurlijk een rampenfilm bij. Ben je vooral van de spanning en ben je geen emotioneel wrak? Geostorm heeft de ingrediënten die jouw filmavond tot een hoogtepunt brengen. In deze film gaan regeringen samenwerken nadat de wereld wordt bedreigd met natuurrampen van de gevolgen van klimaatveranderingen. Natuurlijk gaat er wat fout en dan slaat de hel los. Twee uur durende actie in Geostorm.

Winnen?

Natuurlijk wil jij dit gruwelijke filmpakket winnen! Wat moet je ervoor doen? Heel simpel: tag je beste maat/vriendin waarmee jij deze films wilt kijken in de comments op Facebook. De popcorn zul je zelf moeten regelen en het slechte weer is bijna een honderd procentje. We geven vijf blue-ray en vijf DVD pakketten weg, dus geef aan wat je voorkeur heeft. Wees er snel bij, de actie loopt tot donderdag 22 maart en scoor dit filmpakket.

Foto: Justice League

Reageer op artikel:
Win een kneiterdik filmpakket van IT, Justice League en Geostorm
Sluiten