Rampenfilm Geostorm moet zijn voorgangers 2012 en Independence Day doen verbleken

Redactie 9 jul 2017 Entertainment

In de toekomst bepalen de mensen het weer. High-tech satellieten zorgen dat zelfs de heftigste storm als sneeuw voor de zon weer verdwijnt. Dat betekent dat het ook andersom kan. De satellieten krijgen kortsluiting en de wereld wordt geteisterd door de meest bizarre weersomstandigheden die je kunt bedenken. Een Geostorm. De producent van Independence Day werkt mee aan deze rampenfilm en dat belooft visuele hoogstandjes en spektakel. Tornado’s, tsunami’s en hagelstenen groter dan auto’s.

De taak aan Gerald Butler om de malfunction in de satellieten te fixen voor het te laat is. Dan blijkt dat het geen systeemfout is.

De nieuwste rampenfilm moet films als 2012 en Independence Day overtreffen. Gekeken naar trailer II moet dat zeker gaan lukken! Vanaf 20 oktober in de bioscoop.

Fun fact: de film werd in 2014 al opgenomen. Na een gefaalde testscreening besloot producent Jerry Bruckheimer in te grijpen. Regisseur Danny Cannon kreeg de taak om de $15 miljoen kostende reshoots te begeleiden. Dit zorgde voor een nieuwe opzet, nieuwe personages en zelfs het vervangen van bestaande personages.

Reageer op artikel:
Rampenfilm Geostorm moet zijn voorgangers 2012 en Independence Day doen verbleken
Sluiten