Deze Amerikaanse presidentskandidaat wil iedereen gratis pony’s geven

redactie 27 Jun 2019 Entertainment

Sind 1988 is Vermin Love Supreme bezig om Amerikanen te overtuigen van zijn briljante partijprogramma. Hierin belooft hij namelijk dat er meer bewustzijn moet zijn voor een zombie apocalypse, onderzoek naar tijdreizen, een wet die iedereen verplicht zijn tanden te poetsen en als klap op de vuurpijl een gratis pony voor elke Amerikaan. Voor 2020 loopt hij als presidentskandidaat mee met de libertarische partij. 

Volgens Vermin Love Supreme zit er veel toekomst in zijn plan om iedereen een gratis pony te geven. Op de vraag ‘waarom pony’s?’ antwoordde hij daarom vol onbegrip. “Ik snap wat ‘waarom’ en ‘pony’s’ betekent, maar ik snap niet hoe je die woorden in één zin kan zetten.” Met zijn zijn gratis pony-platform wil hij de Amerikaanse economie een flinke boost geven: “Het is een platform dat banen creëert. Ook zullen we minder afhankelijk zijn van buitenlandse olie. Alle poep van de pony’s kunnen we bovendien gebruiken als methaangas en mest. Bovendien wordt dit ook een pony identificatie programma. Je moet je pony constant bij je hebben.”

Werd beroemd in 2011

Zijn doorbraak bij het grote publiek vond plaats in 2011 toen hij de boel op zijn kop zette tijdens een persconferentie voor minder beroemde kandidaten. Na eerst allerlei vragen beantwoord te hebben besloot hij de anti-homo kandidaat Randall Terry onder te strooien met glitter want ‘Jezus vertelde hem dat hij dat moest doen’.

Er zit ook een serieus toontje aan

Uiteindelijk is Vermin Supreme natuurlijk niets meer dan een troll die met zijn grappen en grollen zijn brood verdient. Er zit echter ook een serieus toontje aan. Zo legde hij een keer uit dat het ook bedoeld is als parodie op de politici die van alles beloven en het dan niet waarmaken. Waarom dan niet een gast die gratis pony’s aan iedereen geeft?

Reageer op artikel:
Deze Amerikaanse presidentskandidaat wil iedereen gratis pony’s geven
Sluiten