Prachtig luxe tuinhuis laat zich overal neerzetten

Redactie 18 feb 2017 Entertainment

Als je iedere ochtend met je brakke kop wakker wordt in hetzelfde bedje met weer dat uitzicht op dezelfde plaats, dan kan dat op den duur gaan vervelen. Niemand wordt er vrolijk van iedere dag te herhalen wat hij de vorige dag heeft gedaan.

Voor lezers wiens kamertjes beginnen te vervelen hebben we wat gevonden zodat geen enkele ochtend meer hetzelfde zal zijn. Tom Kundig en zijn bedrijf Olsen Kundig ontwierpen dit tuinhuis wat je overal kunt neerzetten want het is mobiel. Het neemt niet meer ruimte in dan een container en ziet er uit om door een ringetje te halen.

Tom gaf deze hut wat leuke functies mee waardoor je deze mancave nog liever wilt hebben. Zo kun je drie van de vier muren laten zakken waardoor je rondom aangename vlonders hebt waarop je kunt zitten en een adembenemend wijds uitzicht hebt. Het hutje heeft een tandenknarsend mooi design en is van bijzonder veel gemakken voorzien zodat jij je er geweldig in kunt terugtrekken als je even op jezelf wilt zijn. Het tuinhuis heeft niet voor niets de bijnaam: False Bay Writer’s Cabin. Onze tip: Laat hem ergens aan zee in de natuur neerknallen en geniet.

AirowsOlsen Kundig

Reageer op artikel:
Prachtig luxe tuinhuis laat zich overal neerzetten
Sluiten