Gozer neemt ontslag bij zijn goed betaalde baan en bouwt de ultieme boomhut

redactie 21 feb 2016 Entertainment

We hebben vroeger allemaal wel een poging gedaan om boomhut van onze dromen in elkaar te zetten. Dat het eindresultaat vaak niet echt overeen kwam met wat je in je hoofd had maakte niet eens uit want je had het samen met je vriendjes in elkaar getimmert. Toch blijft de droom van de ziekste boomhut ooit bouwen bij veel mensen hangen. Zo ook bij Foster Huntington die ontslag nam om de ultieme boomhut te bouwen.

Zijn goedbetaalde baan in New York City was hij zat en hij was toe aan wat nieuws. Foster besloot drie jaar lang te reizen en te fotogtraferen en bracht meerdere fotoboeken uit. Toen het weer tijd was om terug te keren naar het ‘gewone’ leven was hij niet van plan om in een saai rijtjeshuis te gaan wonen.

Dus besloot de fotograaf zijn droom te realiseren: een droomhut maken met een groep vrienden. In Washington State heeft de beste man op een oude vulkaan een gruwelijk vette partij boomhutten gebouwd compleet met skatebaan en buiten bubbelbad. Check hier de zieke foto’s!

1. 

2. 

3.

4.

5.

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

11. 

12. 

13. 

14. 

Naast de toffe foto’s hebben de boys ook nog een adembenemende film gemaakt over de prachtige omgeving van de boomhut en hoe ze het bouwsel in elkaar gezet hebben.

Reageer op artikel:
Gozer neemt ontslag bij zijn goed betaalde baan en bouwt de ultieme boomhut
Sluiten