Porsche’s legendarische Pink Pig design siert speciale editie Duotone kite en board

Porsche heeft zojuist weer een nieuw spannend project met kitemerk Duotone gedropt en guess what? Het draait allemaal om dat legendarische Pink Pig design. Dit is niet de eerste keer dat de twee samenwerken.

De iconische Pink Pig kleurenstelling, die in 1971 voor het eerst zijn opwachting maakte op de Porsche 917/20 op Le Mans siert nu een speciale editie van een kite en board van Duotone.

Foto: Porsche

Retro kleurtje

Dus, what’s the deal met dit Pink Pig design, vraag je je misschien af? Nou ja, het is eigenlijk een Porsche-racekleurstelling die een beetje een legende is geworden. De originele Porsche 917/20 had deze roze lak erop. Ja, het leek op een roze varken, vandaar de bijnaam. Het is nog steeds een van de meest herkenbare en iconische kleuren in de autosportwereld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Porsche USA (@porscheusa)

Alle aandacht op het strand

Porsche en Duotone hebben nu besloten om deze autosportlegende te combineren met de adrenaline-aangedreven wereld van het kiteboarden. De speciale editie Duotone vlieger- en board met het Pink Pig design ontwerp zullen zeker de aandacht trekken op het strand.

Foto: Porsche

Pink Pig design

Bij de kite draait alles om hoge prestaties. Hij is ontworpen om eersteklas gebruikservaring en vermogen te bieden, net als een Porsche op het circuit. Het roze en zwarte design steekt echt af tegen de blauwe lucht, waardoor het niet alleen een krachtig hulpmiddel is, maar ook een opvallend kunstwerk in de lucht.

Foto: Porsche

When two worlds collide

Deze collab tussen Porsche en Duotone is een perfect voorbeeld van hoe twee ogenschijnlijk verschillende werelden kunnen samenkomen om iets unieks en spannends te creëren. Het draait allemaal om het verleggen van grenzen, net zoals Porsche dat doet met hun auto’s.

Foto: Porsche

Dus of je nu een kitesurfliefhebber bent, een Porsche-fanaat of gewoon iemand die leipe samenwerkingen waardeert, de Duotone kite en board met het roze design is zeker iets om enthousiast over te worden. Het is een huwelijk van snelheid, stijl en iconisch design.

Foto: Porsche

Reageer op artikel:
Porsche’s legendarische Pink Pig design siert speciale editie Duotone kite en board
Sluiten