‘Pongbot’ tilt Beerpong naar een next level

Redactie 18 okt 2017 Entertainment

Deze nieuwe gadget is een absolute must have voor je huisfeestje waardoor beerpong nog leuker wordt dan het al is. De Pongbot geeft het bierspelletje een compleet nieuwe dimensie. Het was al lastig om half geschonken een ping pong balletje in een glas bier te mikken, met de bewegende robot wordt het helemaal een lastig karwei.

Door de bier robot kun je het spel nu ook alleen spelen of met vrienden tegen de bewegelijke bier houder op wielen. Het enigste wat je moet doen is de knop aanzetten, het op een tafel neerzetten en het spel kan beginnen. De Pongbot maakt het door plotseling rond te draaien en random bewegingen op het tafeloppervlak jou zou moeilijk mogelijk het balletje in het met bier gevulde glas te gooien.

Maar dat is nog niet alles. Om het spel nog te gekker te maken, krijg je er een afstandsbediening bij. Speel tegen een maat door hem de afstandsbediening te geven en monteer de vijf-glazen houder. Door sensoren onder het robotje, blijft hij keuring op de tafel rondrijden zonder ervan af te vallen. Interesse in de Pongbot? Voor 50 dollar kun je het apparaatje bestellen via de site van Pongbot.

Maxim

Reageer op artikel:
‘Pongbot’ tilt Beerpong naar een next level
Sluiten