Stoute Jongens en Meisjes: “Hoe ik totaal onverwachts op een elite-seksparty terecht kwam”

Redactie 18 okt 2017 Entertainment

In Stoute Jongens & Meisjes vertellen we de meest bizarre verhalen op het gebied van seks, daten, Tinder en de rest van de rataplan. Vorige keer konden we genieten van de foute ervaring van Lisa, vandaag gaan we met Nadia op pad.

Ik ben een gastvrouw en een artist-handler, de onzichtbare kracht achter een evenement. Dat klinkt wellicht arrogant, maar boze artiesten kunnen je evenement flink verpesten. Afgelopen winter had een van de populairste discotheken van Londen mij ingehuurd voor een periode van 3 maanden. Met een wekelijks terugkerende line-up, had ik heel de winter te maken met dezelfde artiesten. Wat voor mij weer prettig is, omdat ik dan goed weet wat hun wensen zijn.

Een belangrijke dj, Pete, moest elke zaterdag draaien en bleef dan het hele weekend. Het weekend moest voor Pete helemaal volgestouwd worden met borrels, feestjes en afterparty’s. En ik moest altijd mee, op speciaal verzoek. Dit was voor mij werk, maar zeker ook plezier. Op één avond, ontmoetten we een extreem rijke Londense vriend van Pete, Andrew. Andrew was berucht in de scene om zijn intense huisfeestjes waar cocaïne, drank en seks de hoofdrollen spelen. Ik vond het stiekem wel leuk om eens echt een praatje te maken met dit Hugh Hefner-figuur. Andrew nodigde mij en Pete uit voor een spannend feestje, en Pete en ik waren hier wel voor in. Een privé-after in een villa, dachten we.

Andrew liet zijn Audi A8 met chauffeur voorrijden en wij stapten in, al behoorlijk rozig van de drankjes uit de club. We kwamen bij een chique hotel aan en werden door een enorm charmante, in rood gehulde dame ontvangen en naar een geheime zaal van het hotel begeleid. Vijf fluwelen gordijnen en vier deuren verder waren we bij de ingang aangekomen van dit besloten feestje. Toen de hooggehakte dame de deur voor ons openmaakte, wist ik niet wat me overkwam.

We waren op een elite-seksparty beland. Overal waar je keek werden héle knappe dames van hun extreem dure lingerie ontdaan en links en rechts waren trio’s aan de gang. Dit was de definitie van het Griekse hedonisme. Coke werd van billen gesnoven en mannen wisselden van vrouwen alsof ze een estafette-team waren. Andrew liep rustig voor ons uit, plofte op een rood fluwelen bank en trok een dame op zijn schoot. “Nadia, kom erbij.” Ik had al een hoop gezien in mijn leven maar dit was voor mij even schakelen. Ik ging naast Andrew zitten, Pete was inmiddels al naar een private room gelopen met een verblindend mooie brunette. Andrew bood me een pilletje aan, “neem, dan ontspan je een beetje”. Zonder na te denken gooide ik het pilletje achterover en spoelde deze weg met champagne.

Wat volgde was een avond die ik nóóit meer zou vergeten. Ik heb bemind, en werd bemind. Ik ben intiem geweest met vier vrouwen en drie mannen, waaronder Andrew. Van zoenen tot orale seks tot enorm hard genomen worden. Ik heb nog nooit zoiets intens meegemaakt.

Andrew nodigde mij een aantal weken later weer uit, maar één “spannend” feestje was voor mij genoeg. Ik ben inmiddels in een ander land, maar ik denk nog heel vaak aan die avond.

Reageer op artikel:
Stoute Jongens en Meisjes: “Hoe ik totaal onverwachts op een elite-seksparty terecht kwam”
Sluiten