Alles wijst erop dat Pommeline van Temptation Island weer vrijgezel is

redactie 20 Jun 2019 Girls

Stiekem altijd al een oogje gehad op Pommeline die we kennen van Temptation Island? Er gloort hoop voor je. De relatie tussen haar en Fabrizio die we ook kennen van de tv-show lijkt namelijk voorbij. Zo heeft Pommeline de naam-tattoo van Fabrizio op haar bovenbeen laten weghalen. Ook hebben de twee al maanden geen foto’s meer van elkaar gedeeld terwijl ze dat eerst elke dag deden en wonen ze inmiddels niet meer samen. Dit meldt het Belgische weekblad Dag Allemaal. Ook de eerste beelden van Temptation Island VIPS zien er bovendien niet rooskleurig uit:

De kliniek waar ze de tattoo heeft verwijderd plaatste er het bijschrift ‘Removing an old mistake from Pommeline’ bij. Bovendien is Fabrizio al regelmatig gespot met Julia, een verleidster uit het nieuwe seizoen van Temptation Island Vips. Daardoor mogen de twee dan ook niks bekendmaken over de status van hun relatie.

Shoot bij FHM

Vorig jaar ging de verleidelijke blondine Pommeline nog uit de kleren voor een fotoshoot bij FHM. Alle foto’s kun je via deze link terugvinden. Ook heb je hier al een klein voorproefje:

Reageer op artikel:
Alles wijst erop dat Pommeline van Temptation Island weer vrijgezel is
Sluiten